450 de euro pe lună e abonamentul ca să poți să treci pe strada pe care locuiești, în Arad

450 de euro pe lună e abonamentul ca să poți să treci pe strada pe care locuiești, în Arad

Cum se spune, se poate si mai rau !!!

 

450 de euro pe lună e abonamentul ca să poți să treci pe strada pe care locuiești, în Arad. Un “băiat deștept” a cumpărat strada și acum cere taxă pentru proprietarii caselor din acea zonă.

  • Abonamentul de 450 de euro e pentu cine stă la casă, trei persoane și un automobil.
  • Cine stă la bloc plătește mai puțin.

Locuitorii de pe o stradă din Ara s-au trezit că li se cere un abonament pentru a putea ajunge la casele lor. Strada e prprietatea privată a unui dezvoltator imobiliar și acesta a afișat tarifele de acces spe propria locuință.

Totul a fost povestit pe Facebook de o arădeancă, surprinsă că dacă nu plătește nu mai ar acces la propria casă.

“Circ si tupeu “made in Romania”, pe strada Diogene, in Arad…. pe nervii si pe banii nostri.

Acum vreo 7 ani ne-am cumparat casuta visurilor noastre pe strada Diogene si am facut greseala de a nu ne interesa de statusul strazii care asigura acces catorva sute de familii. Aceeasi greseala au facut-o, am aflat ulterior, si majoritatea celorlalti locuitori din zona: nici prin gand nu ne-a trecut ca strada nu ar fi strada “cu acte in regula”.

Primaria a lasat strada in gestiunea dezvoltatorului pentru ca lipseau parte din amenajari. A refuzat sa o preia dar a si aprobat in ajun de Craciun, in ultima sedinta a anului 2019, cand toata lumea era cu gandul la Sarbatori, noul PUZ in care se aproba constructia unui bloc cu magazine la parter exact peste sensul giratoriu de la capatul strazii.

Dezvoltatorul da faliment si strada se pune in vanzare ca si teren privat CONSTRUIBIL, fara ca cei care o folosesc ca si acces la locuintele lor sa fie notificati.

Evident ca se gasesc smecherasi care sa o cumpere si care azi au afisat cu tupeu tabla din poza la capatul strazii. Si stiau foarte bine ce cumpara. Acum cer “abonament” de acces la propria locuinta 450 EUR pe luna pentru 3 persoane si o masina. Oare dau discount pentru copii? Ar fi de ras daca nu ar fi pe nervii nostri.

Si cam asa s-a dus linistea noastra, a mea si a altor cateva sute de familii care stam pe aceasta strada. Urmeaza nervi, scandal si bani aruncati pe avocati.

In ce tara civilizata se mai intampla magarii de genul asta?”, a scris Ioana Savici.

CATEGORIES
Share This