Meniu

„Eu nu contez” – O experiență teatrală de excepție la Oltenița

Edward 7 luni în urmă 0

Pe 28 octombrie, ora 19:00, la sala de spectacole a Direcției de Cultură Oltenița, va avea loc un eveniment care promite să fie unul dintre cele mai remarcabile din acest an. Spectacolul „Eu nu contez”, sub regia talentatului Costel Stoica, vine cu o propunere scenografică inovatoare datorită Mirelei Maria Niculescu.

Distribuția este una de zile mari, având în prim plan nume mari ale scenei teatrale românești precum: Marian Râlea, Alan Safta Zecheria, Andreea Roxana Neagu, Georgiana Vrațiu și Cristi Constantinescu. Alături de ei, Mihai Căpățână, Ana Maria Păslaru și Sorin Niculescu aduc la viață un scenariu impresionant. Iar coloana sonoră live, în regia muzicală a lui Adrian Petrescu, cu intervenția Narcisei Băleanu, va crea o atmosferă inconfundabilă.

Pentru cei pasionați de arta teatrală, acesta nu este doar un simplu spectacol, ci o ocazie de a trăi emoții autentice, de a se conecta la povești care ating sufletul și de a se regăsi în personaje puternic conturate.

Și pentru că la Oltenița ne dorim să promovăm cultura și să oferim momente memorabile, vă facem o ofertă pe măsură: la cumpărarea a două bilete, primiți unul GRATUIT! Da, ați citit bine! La un preț de 65 RON/bilet, această promoție este una nemai întâlnită în oraș.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Bilete din cadrul Direcției de Cultură a Olteniței.

Nu ratați ocazia să faceți parte dintr-o seară magică și să vă lăsați transpuse în lumea fascinantă a teatrului. Rezervați-vă biletele în timp util și bucurați-vă de „Eu nu contez”, un spectacol extraordinar ce merită trăit!

Ne vedem pe 28 octombrie la Direcția de Cultură Oltenița!

Scris De

Lasă un Răspuns

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.