Meniu

Susține sportul oltenițean!

Edward 1 an în urmă 0

🤝Susține sportul oltenițean!

ℹ️ Dacă nu o faceți deja, cei care sunteți persoane juridice aveți opțiunea de a direcționa până la 20% din impozitul pe profit către asociații ca a noastră.

🤗 La #CSMOltenița, am ajuns în mai puțin de doi ani să asigurăm acces gratuit la sport de performanță pentru aproape 200 de copii.

📍Avem 4 grupe de #fotbal( copii, U13, U15, U19), lot de #box și, echipă de #oină, de #șah si, mai nou, secție de #rugby pentru copii.

🔛 Mai mult, statul român a introdus de curând o nouă facilitate pentru firmele care vor sa facă sponsorizări prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sau pe venit.

ℹ️ Este vorba despre Formularul 177, prin care sponsorizarea se poate face retroactiv, pentru impozitul plătit de firma ta pe anul trecut.

Așadar, dacă pentru anul 2021 nu ai redirecționat 20% din impozitul pe venitul/ profitul firmei tale, încă o mai poți face până pe 25 decembrie 2022.

Ne puteți contacta direct pentru contract, sau să ne scrieți la adresa [email protected]

📍 Ulterior, formularul îl depui în spațiul privat virtual al firmei tale, de pe site-ul Administrației Naționale de Administrare Fiscală.

✔️De restul se va ocupa ANAF.

👇Mai multe despre formularul 177 aici: https://www.fiscalitatea.ro/formularul-177-cine-trebuie…/

ℹ️ Dacă ești angajat, poți să direcționezi, de asemenea; mai multe detalii aici:

https://www.csmoltenita.ro/doneaza

Scris De

Lasă un Răspuns

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.