Meniu

Avertizare de COD PORTOCALIU de Viscol în Mai Multe Județe

Edward 5 luni în urmă 0

Meteorologii au emis o avertizare de COD PORTOCALIU de viscol valabilă pentru ziua de 26 noiembrie, între orele 02:00 și 16:00, în județele Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în aceste zone se vor înregistra ninsori abundente și viscol puternic. Vântul va sufla cu rafale de 75…85 km/h, ceea ce va reduce semnificativ vizibilitatea sub 50 de metri, afectând circulația rutieră și posibil și pe cea feroviară.

Autoritățile locale sunt în alertă și au anunțat măsuri de precauție pentru a face față condițiilor meteorologice severe. Se recomandă cetățenilor să evite deplasările care nu sunt absolut necesare și să se informeze înainte de a pleca la drum.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au transmis că sunt pregătiți să intervină în caz de nevoie și că echipele de intervenție sunt în alertă maximă.

Pentru actualizări și informații suplimentare, cetățenii sunt sfătuiți să urmărească buletinele meteorologice și să respecte indicațiile autorităților.

Scris De

Lasă un Răspuns

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.