Meniu

Direcția de Cultură Oltenița Anunță o Nouă Întâlnire Literară în Parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România

Edward 8 luni în urmă 0

Oltenița, 22.09.2023 ora 11:00 – Direcția de Cultură Oltenița, în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România și în parteneriat cu Primaria Municipiului Oltenița și Colegiul Național „Neagoe Basarab”, anunță organizarea unei noi ediții a proiectului „Clubul profesionist de lectură”. Evenimentul, destinat iubitorilor de literatură și cultură, va avea loc în Sala de Festivăți din cadrul Primăriei Municipiului Oltenița, începând cu ora 11:00.

O Platformă pentru Scriitori și Cititori

În cadrul întâlnirii, se vor prezenta trei cărți de actualitate: „Trei femei, cu mine, patru” de Hanna Bota, „Poeți români de azi” de Răzvan Voncu, și „De 12 lei iarbă” de Horia Gârbea. Această inițiativă reunește scriitori, critici literari, studenți și iubitori de literatură într-un cadru interactiv, având drept scop stimularea discuțiilor constructive și a aprecierii artei scrise.

Invitați de Onoare

La eveniment îi vom avea ca invitați pe autori Hanna Bota, Răzvan Voncu, și Horia Gârbea, care vor discuta despre procesul creativ, mesajul și impactul operelor lor. Liviu Capșa va avea rolul de moderator, ghidând conversația și facilitând dialogul între autori și public.

Detalii Practice

Evenimentul este deschis tuturor celor interesați și nu necesită înscriere prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Direcția de Cultură Oltenița sau să accesați site-ul oficial.

Încheiere

Este o oportunitate rară de a întâlni și interacționa cu personalități marcante din lumea literaturii românești. Direcția de Cultură Oltenița și partenerii săi vă așteaptă cu drag la acest eveniment cultural de excepție.

Pentru Informații Adiționale, Contactați:

Scris De

Lasă un Răspuns

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.